Shopping în Viena

Firis site

În boutique-ul de pe Bauernmarkt veți găsi un mix de piese cu “personalitate”, atent selectate de către cei care dețin magazinul, cu designeri din Belgia, Japonia, Italia, USA și Anglia. “ Moda trebuie purtată pentru tine, nu pentru a le-o arăta altora. Am încercat să selectez piese care să-i facă pe oameni să se simtă bine și care au cea mai buna calitate”

Eva Blut site

Asistenta lui Vivienne Westwood de design pentru accesorii, Eva Buchleitner, își deschide în 2012 în centrul Vienei magazinul cu creațiile sale de genții și accesorii produse la Viena și Budapesta. Gențile sunt adaptate nevoilor femeilor și bărbaților contemporani – geanta “Cube” este inteligent concepută pentru a se transforma în rucsac, geanta sau geanta de călătorie – modelul “Day and Night”  poate servi drept geantă pentru laptop în timpul zilei și se poate transforma într-o geantă elegantă pentru seară.

Saint Charles Cosmothecary site

Proprietarul Alexander Ehrmann provine dintr-o îndelungată tradiție a farmaciștilor, ajungând să creadă că “ a fi farmacist este cu atât mai mult decât a umple o rețetă”. De la șampoane și săruri de baie, până la spray-uri aromatice pentru camera și corp, magazinul vinde alternative interesante pentru îngrijirea corpului. Ambalajul mărcii St. Charles este practic și elegant iar produsele din interior cu siguranță merită încercate.

Disaster Clothing site

Veți găsi modele individuale, pline de culoare și neobișnuite, cu etichete austriece și spaniole, precum și noile interpretări ale modei designerilor internaționali și austrieci. În plus, realizează propriile lor modele sub sigla “DC Line” .

UlliKo site

La o plimbare pe Mariahilferstrasse veți da peste magazinul designerului Ulrike Kogelmuller, unde puteți obține piese unice din colecția și accesoriile sale pentru femei. Toate piesele sunt fabricate în Austria, în culorile sale predominante de roșu, alb, negru precum și jocul cu diferite forme geometrice. Tendințele de sezon sunt evitate în mod deliberat în acest boutique.

Wiener Blut site

Este specializată în reinterpretarea parfumurilor din perioada imperială. De exemplu, parfumul “Palais Nizam” amintește de Franz Ferdinand în India. Parfumurile sunt unisex și fiecare spune o poveste. Cel mai nou “Freudian Wood”  dezvăluie importanța lemnului în interpretarea viselor lui Sigmund Freud.

Die Boutique site

Într-o atmosferă primitoare și plină de culoare puteți descoperi selecția fină, făcută manual în atelierele proprii, de obiecte pentru bebeluși, copii mici și mămici. Totul este făcut cu dragoste pentru a oferi cea mai bună calitate pentru copii, de la marionete, jucării până la scutec.

Xocolat site

Pasionați de ciocolată, fondatorii Ramona Mahr și Werner Meisinger au decis să aducă cât mai multe tipuri de ciocolată din întreaga lume. În făbricile lor din Viena și Bregenz, produsele sunt în mare parte făcute manual într-o mare varietate de arome  de prin toate colțurile lumii.

Dock 7 site

Veți găsi o selecție unică de designeri și produse austriece. Aici puteți să găsiți suvenirul perfect, o haină specială sau cadoul ideal. Pe terasa magazinului puteți încerca berea și ginul local. Magazinul organizează ateliere neobișnuite, de la confecționarea lumânărilor până la cusutul hainelor.

Strictly Herrmann site

Conceptul magazinului cu modă, gadget-uri, cărți, cadouri și cafeneaua cu design special face ca atmosfera să fie una relaxantă. Conceptul cool și elegant, în care te simți ca James Bond, îți oferă posibilitatea achiziționării unor ceasuri unice, unui gin excelent sau tehnologie inteligentă. 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.