Baruri și restaurante de încercat în lume

Gazebo Lounge, Istanbul, Turcia

Situat într-un fost palat otoman transformat în hotel – Palatul Çırağan Kempinski, Gazebo Lounge are un bar și o terasă chiar pe Bosfor, de unde se poate vedea un apus de soare de neegalat. Atmosfera familiară le permite clienților să se relaxeze după o zi aglomerată. Mulți oameni subliniază că personalul este primitor iar serviciul spectaculos demonstrează un nivel ridicat de calitate în acest loc. O serie de recenzori observă că prețurile sunt atractive pentru ceea ce primești.

Keens Steakhouse, New York, USA

Fondat în anul 1885, Keens Steakhouse este renumit pentru fripturile și cotletele sale de la începutul secolului până astăzi, când sunt fără egal în oraș. Oriunde v-ați afla la masa, veți fi înconjurați de nenumărate antichități, cum ar fi cartea de joc pe care ar fi ținut-o Abraham Lincoln atunci când a fost împușcat. Dacă îți vei arunca privirea spre tavan veți descoperi 90000 de pipe care au aparținut membrilor Keens’ Pipe Club precum Teddy Roosevelt, Babe Ruth, JP Morgan, Buffalo Bill Cody și Albert Einstein.

carturesti.ro

Wolfgat, Paternoster, Africa de Sud

Situat într-o fermecătoare cabană de pescari în orașul Paternoster de pe Coasta de Vest, acest restaurant intim, cu 20 de locuri, oferă o experiență unică, în care mesenii ajung să asiste direct la pasiunea și devotamentul bucătarului Kobus. Restaurantul este numit după peștera Wolfgat din apropriere – o minune arheologică care conține rămășițe ale unei culturi antice și se zvonește că este o poartă de acces către pasaje subterane. Meniurile apar intuitiv, bucătarul fiind inspirat de peisajul Coastei de Vest și sunt adaptate în funcție de anotimp.

elefant.ro

The Prince, Tel Aviv, Israel

Barul de pe acoperișul unei clădiri vechi din Piața Carmel este un loc artistic, vibrant și unul dintre cele mai bune și mai căutate  baruri din Tel Aviv. Eleganta terasă de pe acoperiș are locuri cu verdeață și o umbrelă mare tip cort pe o parte iar pe cealaltă parte poți sta la soare și poți admira cartierul de la înălțimea de doar două etaje. Deși priveliștea te va încânta, cei care îl frecventează sunt încântați de meniul extins și interesant de băuturi, care include cocktailuri cu adevărat creative și gustoase, precum și o atmosfera relaxantă și prietenoasă.

vivre.ro

Elysian Bar, New Orleans, USA

Ca parte a Hotelului Petru și Pavel, care este situat într-o aglomerație de clădiri asociate cu o fostă biserică, barul Elysian are o intrare oarecum bisericească. În timpul zilei salonul barului se transformă într-o cafenea superbă și liniștită unde iți poți citi în liniște ziarul în timp ce iți savurezi cafeaua iar seara devine un loc cozy și elegant pentru a servi cina sau a sta de vorba cu prietenii la un pahar de vin. De altfel barul găzduiește o selecție impresionantă de vinuri americane. Meniul pe tot parcursul zilei este inspirat din ingrediente sezoniere, provenite din zona.

libris.ro

Ministry of Crab, Colombo, Sri Lanka

Restaurantul este localizat în vechiul spital olandez, una dintre cele mai vechi clădiri din Fortul Colombo. Meniul este plin de crab, pește și fructe de mare. Filozofia proprietarului bucătar, Darshan Munidasa este “ În primul rând proaspăt ”, reușind cu succes să evite produsele congelate prin cumpărarea produselor locale din piața de pește din Negombo . Încă din copilărie îi plăceau fructele de mare și mergea adesea cu fratele său la pescuit pentru a-și prepara apoi captura. Deși deloc ieftin, merită să savurezi un crab preparat cu sos picant și usturoi.

bestvalue.eu
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.