Shopping în Thessaloniki

Magazine Thessaloniki

Patricia the Style Store

Patricia și-a luat stilul de la proprietarul cu același nume, Patricia Korfa, pasionată de modă, stil, design, frumusețe și dorința de-al transmite tuturor femeilor din Thesaloniki, făcându-le să se simtă fericite, de vreme ce crede că fiecare femeie este unică.

Zio. G Boutique

Calitatea bună a hainelor și prețul rezonabil completat de un serviciu excelent te determină să probezi pentru a-ți găsi hainele potrivite pentru tine. Motto-ul acestui magazin fiind “ Poți găsi haine de purtat, dar uneori trebuie să îți îmbraci personalitatea!” 

elefant.ro

Owtwo

Magazinul este pe piața din Thessaloniki din 2000 urmărind constant tendințele globale ale modei, propunând noi stiluri și ținute pentru toate orele și toate gusturile. Calitatea este extraordinară iar prețurile rezonabile. Filozofia lui fiind aceea că “…Moda este despre tine”.

Artpeckers

Este povestea a doi arhitecți care într-un mic atelier din Salonic au început să proiecteze și să creeze accesorii unice cu povești din cultura și mitologia Greciei. Formele și modelele geometrice sunt aplicate pe țesături, lemn și argint pentru genți și bijuterii. Filozofia echipei este menținerea și răspândirea culturii grecești și a poveștilor mitologiei în întreaga lume prin design.

vivre.ro

Peachy Luna

Magazinul care te va trimite într-o lume de povești și vise de unde iți poți achiziționa o amuleta norocoasă, obiecte feng shui, bețișoare parfumate precum și statui reprezentând diverse personaje din mitologia greacă. 

Access

A intrat în lumea modei în anul 2000 cu scopul de a oferi femeii cea mai puternică combinație de modă și calitate și cu viziunea de a cuceri Grecia și întreaga lume. Cu sediul central în Thessaloniki având avantajul unei echipe creative, reușește să iasă în evidență în lumea modei. Prezența sa în 120 de locații din Grecia și extinderea sa în cele mai mari orașe din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și America face să consolideze brandul în inima femeilor. Materialele sunt de calitate iar modele superb concepute, probate de către noi.

fashiondays.ro

Olicatessen

În magazinul Olicatesse, situat în inima celui mai vechi cartier comercial și centrul Thesalloniki veți găsi produse tradiționale aduse din toate regiunile  Greciei. Cea mai largă selecție de uleiuri de măsline, cele mai alese brânzeturi, vinuri aduse de din toate regiunile, etc. Pe lângă produsele alimentare, veți găsi o selecție minunată de produse naturale de îngrijire a pielii dar și o gama largă de ceramică în tot felul de culori calde precum și obiecte de casă din lemn de măsline. 

 Seva Store

Designarul Sevasti Kourtoglou crează din dragoste pentru hainele neobișnuite și pentru că moda este un vis devenit realitate și, în același timp, un mod de a-și exprima sentimentele. Născută în Thesalloniki  personalitatea ei este un amestec de cultură greacă, turcă și franceză. Hainele sunt potrivite pentru femeile cărora le place confortul neafectând eleganța.

answear.ro

Amma

Marca își are originea în Grecia, în orașul portuar Thessaloniki, un centru stabilit de mult timp în domeniul modei și textilelor. Gama este inspirată din starea globală a culturii. “Mixtul de mărfuri provine de la mici producători din Europa și Asia, prin care, după ani de cooperare, am dezvoltat relații personale.” Avem în garderoba noastră ținute din acest magazine și sunt minunate și ca material și ca design.

Attrattivo

“Stilul casual șic al brandului este o potrivire perfectă pentru femeile care economisesc, în  bagajul vieții lor, aceeași cantitate de spațiu pentru haine, cărți și muzică. Alegerile lor nu sunt niciodată întâmplătoare. Hainele pe care le aleg devin un accent conștient care descrie caracterul și personalitatea lor…Femeia Attrattivo iubește senzația contemporană a modei și nu se teme să-și arate partea feminin, romantic, completând-o întotdeauna cu o doză mare de dinamism.”

bestvalue.eu
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.