Terase superbe de prin lume adunate

Pentru că suntem călătoare atipice, bineînțeles ca la noi primează o cafea bună la orice oră într-o locație superbă și perfectă pentru noi.

Așa că, iată o parte din terasele descoperite  în călătoriile noastre. Cu siguranță vom mai scrie și în alte articole despre alte terase superbe. Pentru noi terasa este importantă, nu dor pentru cafea ci și pentru a simți pulsul orașului a căror locuitori suntem pentru puțin timp, din păcate, dar mai ales pentru interacțiunea cu localnicii, pentru a descoperi lucruri noi legate de țara, orașul sau locul unde ne aflăm.

Vinos Mykonos Grecia

https://www.winebarvinos.com/

Am ajuns la această superbă terasă rătăcind într-o după-amiază pe străduțele înguste ale Mykonosului. Locația fiind superbă, iar terasa inedită, ne-am așezat pe scări și am comandat cafea. Atmosfera este incredibilă, animată și de patronul localului care a și venit sa ne întrebe dacă nu vrem să încercăm unul din vinurile grecești alese cu grija de el . Pasiunea cu care vorbea despre vinuri ne-a făcut sa revenim pe seară și să încercăm, tot pe scări, unul dintre vinurile recomandate de el.

Cloud Red Colombo

https://www.cinnamonhotels.com/cinnamonredcolombo/experiences/cloud-red

Este rooftop-ul hotelului Cinnamon Red din Colombo, la etajul 26. Am ajuns spre seară pentru a admira apusul soarelui, care este magnific văzut de pe această terasă. Terasa este foarte aerisită având un vibe extrem de bun, parcă îndemnându-te să mai stai la o vorbă și evident la o bere.

Dutch Hospital Colombo Fort Café

Este locația ideală de a-ți încheia seara în Colombo. De la locația istorică  superbă, magazinele mici cu diverse produse, restaurante și baruri, muzică live și dans, la atmosfera prietenoasă Aici am revenit pentru a-i mai vedea încă o data pe srilankezii plini de viață și prietenoși, care nu aveau nici o treabă de a cânta sau dansa pe orice muzică.

Barefoot Garden Café Colombo

https://www.barefootceylon.com/

După ce caști gura prin magazinul cu de toate, care arată extrem de colorat și de unde iți poți cumpăra săpun din turmeric, ajungi în gradina din spatele magazinului unde dai  de o  terasa superbă. Atmosfera boemă și mesele așezate sub copaci te îndeamnă să lenevești la o cafea sau să revi pentru a lua cina. 

Fauchon Café Muscat

Situată în curtea interioară a superbei Opere din Muscat, cafeneaua este elegantă cu un vibe pozitiv indiferent dacă mergi sa bei o cafea în timpul zilei sau spre seara.

Cafeaua este buna, personalul prietenos și profesionist iar locația magnifică.

Monkey Beach Penang, Malaysia

Am ales să ajungem la locație prin junglă și să ne întoarcem cu barca. Odată ajunse acolo, ne-a fascinat absolut tot, de la mâncarea extrem de gustoasă la oamenii prietenoși. Singurul lucru la care a trebuit sa fim atente au fost maimuțele care încercau sa ne fure diverse de pe masă. În acest joc ele ies cu siguranța câștigătoare , noi neputând să ne cățăram prin copaci.

Hornbill Restaurant & Café Malaysia

Este situat în incinta lui Bird Park iar atmosfera este una relaxantă unde la masa ta vin tot felul de păsări prietenoase. Mâncarea este incredibil de bună, cea mai buna cafea iar personalul prietenos. La masă ți se aduce o stropitoare pentru a îndepărta păsările prea îndrăznețe.

Lost in esplanade bar Lisabona

https://www.lostinesplanada.com/

Superba terasă, amenajată în stil indian, este o oază de liniște și relaxare în inima Lisabonei. Odată intrat în această locație pari desprins de lume fiind doar tu într-un imens curcubeu. Am descoperit-o din greșeală în timp ce băteam străduțele din Lisabona .

Maya’s Corner Café Istanbul

Situată în cartierul Fatih, terasa iți va ieși în cale dacă te vei plimba prin acest cartier. Pe o stradă pietonală, cu mese și scaune colorate, amplasate în șir indian te va surprinde prin vibe-ul pozitiv și cafeaua turcească bună. View-ul este interesantă având în vedere ca vei vedea toată strada.

Leopold Café & Bar Mumbai

Situat în cartierul Cobala, este o locație plină de viată, extrem de aglomerată cu localnici și turiști. Ne-a dus cu gândul la vremea Indiei coloniale, ne-am simțit bine la o bere cu cartofi prăjiți într-o forfotă continua pe lângă noi.  

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.