Shopping în Barcelona

La Rocha Village Outlet

Este un magazin excelent de reduceri pentru designeri, care face parte din același consorțiu ca Bicester Village din Londra și La Vallee Village din Paris. Arhitectura asemănătoare cu centrul unui orășel spaniol cu mozaicuri inspirate de Gaudi vă va încânta privirea dar și reducerile frecvente de 30% sau cele speciale de 70 % a mărcilor spaniole Bimba y Lola, Loewe precum și a mărcilor internaționale Burberry, Prada, Jimmy Choo și Gucci vă vor face să nu plecați cu mâna goală.

El Corte Ingles

Este cel mai mare lanț de magazine din Europa care înghesuie o mulțime de mărci și de tipuri de produse. Nu veți intra din magazin în magazin cum se aplică la mall-uri, toate fiind așezate într-un spațiu imens una lângă alta, nefiind delimitate dar organizate totuși pe brand-uri. Îl găsiți pe Placa de Catalunya într-o clădire din anii ’60 în care odată ce intrați timpul nu mai are importanță.

epantofi.ro

Fantastik Bazar

Este un magazine plin de culoare în Ravel în care proprietarul a adunat tot felul de nimicuri de la accesorii de bucătărie la poșete și statui cu sfinți, din Mexic, India, Senegal și Japonia. Dacă veți rătăci prin magazine veți observa că fiecare obiect este notat cu țara de origine. 

Grey Street

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Este magazinul de cadouri al australianului Amy Cocker unde veți găsi o ediție hipster de articole de casă, bijuterii, cărți de tarot precum și  o colecție de haine și accesorii. Magazinul situat în Ravel nu vă va atrage atenția având un aspect dintr-o altă epocă ci mai mult el numindu-se “Merceria”.

Santa Eulalia

Un superb boutique cu mai multe mărci deschis în 1843 de către o familie fiind și pionieri aducerii hainelor houte couture în Catalunya. Acum după mai bine de 175 de ani încă mai deține nume de designeri pe care nu le mai găsiți nicăieri în altă parte a orașului. Situat în Passeig de Gracia, magazinul a fost proiectat de William Sofield din New York cu interioare aerisite, fiind pur și simplu o încântare să-l vizitezi.

bestvalue.eu

Custo Barcelona

Magazinul situat în La Rambla este a unui cunoscut designer spaniol, popular pentru utilizarea de culori și modele ieșite din cotidian. Hainele sunt de bună calitate iar modelele au originalitatea specifică zonei. 

Sabater Hermanos

Situat în Placa de Sant Felip Neri, magazinul este plin de săpunuri viu colorate făcute din ulei de sâmbure de palmier și nucă de cocos chiar în Barcelona. Magazinul își are originea în Buenos Aires, unde Sebastian Sabater l-a deschis în 1937. Astăzi fiul și nepoții lui Sebastian folosesc în continuare aceleași mașini pe care le foloseau în trecut pentru a crea aceste săpunuri handmade. Puteți găsi peste 40 de tipuri și arome de tot feluri precum și într-o sumedenie de modele. 

answear.ro

La Boqueria

Situată chiar pe artera principală Las Ramblas piața oferă tot ce are Spania și Catalunya de oferit în materie de produse tradiționale. Dacă ai mânca ceva care ți-a atras atenția, la una dintre multele terase, și vrei să aduci gustul și la tine acasă, aici îl vei găsi.

Les Topettes

Situată în Joaquim Costa, în această eleganta parfumerie veți găsi arome proaspete, exotice, ambalate în sticle frumoase de marcă,  perfecte pentru un parfum unic din Barcelona. Gama de parfumuri include și parfumuri solide, ideale pentru călătorii, săpunuri, uleiuri de îngrijire toate create într-o maniera unică și interesantă.

La Tercer

Dacă vă veți plimba pe străzile din cartierul Born împânzite cu buticuri independente care se dublează ca ateliere și studiouri pentru designeri îl veți remarca cu siguranță pe La Tercera. Creat în același stil ca multe dintre magazinele din zona, se remarcă prin marca de genți din piele Lubochka, creată de unul dintre cei trei designeri de marcă de haine Name, precum și de celelalte creații ale lor.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.