Călătorie și destin

Nu știu voi de ce călătoriți, dar știm ce ne determină pe noi să facem acest lucru.

Habar nu am ce se întâmplă în această perioadă cu oamenii care își imaginează că pot conduce această lume cu tot felul de manipulări. Oricum ar fi, nu ne vom opri să vedem ce ne este dat să vedem. Cred cu tărie că o mână de oameni nu îți pot determina destinul pentru care am ajuns aici și că dacă ne este dat să mergem să vedem această minunată planetă o vom face.

Am văzut pe propria piele că dacă nu îți este dat să ajungi într-un loc nu vei ajunge. Am simțit bucuria nemărginită atunci când eram în locul potrivit la momentul potrivit. Am plâns când a trebuit să ne despărțim de anumite locuri . Am râs când ne-am amintit de întâmplările din locuri pe care le părăseam. Ne-am făcut planuri pentru următoarea destinație încă din avionul care ne aducea acasă. Ni s-a strâns stomacul la gândul că mai avem câteva ore și plecăm din acele locuri și ne-am promis că vom reveni cândva.

Am muncit cu gândul că vom vedea lumea prin ochii noștri și ne-am îngrijorat atunci când totul părea prea îndepărtat. Ne-am aventurat în locurile îndepărtate ale acestei planete cu entuziasmul unui copil care merge pentru prima oară. Am citit mult despre locul unde vom merge și am luat doar ce ne era de folos, lăsând prejudecățile și fricile pentru un optimism molipsitor. Am avut norocul de a întâlni oameni incredibili de frumoși sufletește și mai mult, am întâlnit oameni pe care-i purtăm și acum în suflet. Am avut întrebări și au fost și răspunsuri. Ne-am enervat atunci când locul nu rezona cu noi, dar cu gândul că este încă o lecție pe care viața ne-o dă am mers mai departe și am ras încă o dată de noi și de viață.

Ne-am gândit, am analizat și am luat ce aveam nevoie din locurile vizitate. De fiecare dată când plecăm undeva în lume, avem în suflet că totul va fi bine, și până acum a fost.

Nu știu cum va fi de acum înainte, ce măsuri vor lua legat de călătorii dar știm că noi vom fi la fel, și la fel și voi. Ce nu înțeleg această mână de oameni, care vor să controleze tot ,este că noi toți putem să schimbăm ceva la noi doar dacă ne este dat, că nimeni de aici nu ne poate influența destinul și viața pentru care am venit. Că oamenii sunt diferiți, inteligenți și curioși.

Nu o sa ne fie frică să mergem mai departe în viată, iar dacă viata noastră însemnă să și vedem o parte din aceasta superbă planetă, o vom face. Fără vaccinuri, fără frică și cu aventura și optimismul în suflet.

Haideți să mergem mai departe cu determinare și curaj. Nimeni nu ne-a asigurat când am venit aici că totul va fi bine dar suntem convinse că în sufletele noastre avem impregnat că vom ieși învingători indiferent de ce ne va scoate viata în cale.

Suntem mai puternici decât își imaginează lumea și chiar mai puternici decât ne imaginăm noi. Suntem suflete călătoare, venite de departe și îndreptându-ne departe în orizont. Așa că haideți să ne „vedem” mai bine.

Haideți să privim viața mai mult prin ochii noștri decât prin ochi celorlalți și haideți să ne facem planuri pentru aventuri viitoare, pentru că oricum ce ne este dat întotdeauna își va găsi drumul către noi.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.