Hoteluri ciudate în lume

Giraffe Manor, Nairobi, Kenya

Una dintre cele mai iconice clădiri din Nairobi, Giraffe Manor, se întoarce în anii 1930, când vizitatorii europeni au venit prima dată aici pentru a se bucura de safari. Cel mai fascinant lucru despre proprietatea elegantă este turma de girafe prietenoase rezidentă Rothschild care locuiește aici: își scot adesea gâtul lung prin ferestre, mai ales la ora meselor, în căutarea unor delicii.

Hotel Marqués De Riscal, La Rioja, Spania

Marqués de Riscal este primul și singurul proiect hotelier al arhitectului Frank Gehry, situat în Elciego, în inima regiunii viticole Rioja din Spania. În mod similar cu celelalte proiecte ale sale, cum ar fi Guggenheim din Bilbao și Fundația Louis Vuitton din Paris, structura este avangardă în abordarea sa, folosind panglici uriașe din titan care ies în evidență din podgoria din jur.

vivre.ro

Arctic TreeHouse Hotel, Rovaniemi, Laponia

Construit pe un deal de pe Cercul Polar Arctic, Hotelul Arctic TreeHouse, o stațiune de cabane cubice cu ferestre largi orientate spre nord, este o soluție ingenioasă pentru a combina confortul cu vizionarea Luminilor Nordice, precum și o bază excelentă pentru alte activități arctice. 

The Caves, Negril, Jamaica

Peșterile se bucură de o locație uimitoare pe faleză în Negril. Cazarea este compusă din doar 12 cabine izolate configurate diferit, amplasate în grădini asemănătoare junglei, în vârful stâncilor. Peșterile în sine sunt folosite pentru mese private cu candele de iluminat – o experiență unică, o dată în viață.

carturesti.ro

The Hobbit Motel, Woodlyn Park, Waitomo, Noua Zeelanda

Lasă deoparte concepțiile tale despre motelul fără suflet – aceste camere inspirate din Lord of the Rings invocă farmece casnice potrivite pentru cei mai exigenți hobbiți. Este la două ore de Auckland și la doar două minute de peșterile Waitomo.

The Manta Resort, Pemba Island, Tanzania

Stațiunea Manta din Tanzania are propria cameră subacvatică. Structura plutitoare are trei niveluri, inclusiv un acoperiș care este perfect pentru lansarea în mare. La parter se află dormitorul de sub nivelul mării, unde veți vedea trâmbițe prietenoase și pești de liliac, dansatori spanioli, calmari și caracatițe.

libris.ro

Free Spirit Spheres, Vancouver Island, Canada

Așezate printre copacii pădurii tropicale de pe coasta de vest de pe insula Vancouver sunt sferele artizanale, asemănătoare OZN-urilor, realizate din cedru, molid Sitka și fibră de sticlă. Cele trei globuri sunt legate de copaci cu frânghii și se leagănă ușor în briză.

Costa Verde, Manuel Antonio National Park, Costa Rica

Echipa Costa Verde a transportat și renovat un avion Boeing 727 vintage din 1965 pentru a crea o suită fantastică, cu două dormitoare. Structura este așezată pe un soclu de beton care se deschide la 50 de picioare în baldachinul junglei, iar mobilierul este din lemn de tec sculptat manual. Dormitorul din spate are, de asemenea, o punte artizanală deasupra aripii.

epantofi.ro

Amangiri, Utah, USA

Amangiri oct 19_Camp 10 pool detail_1783.tif

Poate una dintre cele mai luxoase și izbitor de neobișnuită este stațiunea Amangiri din Utah. Amplasat adânc în Canyon Point, aproape de granița cu Arizona, hotelul se îmbină în împrejurimile sale dramatice. Centrul spa este un loc pe cât de neobișnuit pe atât de interesant și relaxant.

Kakslauttanen Hotel, Saariselkä, Finlanda

Hotelul Kaklauttanen găzduiește igluuri incredibile din sticlă, de unde puteți admira luminile nordice și cerul înstelat. Hotelul este deschis în timpul sezonului de aur, din a treia săptămână a lunii august până la sfârșitul lunii aprilie.

libris.ro

Skylodge Adventure Suites, Sacred Valley, Peru

Aceste păstăi de aluminiu și policarbonat care se agață de o pantă de granit deasupra văii Urubamba sunt total unice. Cu cerul nopții sclipind deasupra capului în timp ce dormi, te simți mai mult ca și cum ai sta într-o navă spațială decât într-un hotel.

carturesti.ro
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.